28. července 2015 • 13:40

O2 Sport: Nové studio, Pavel Horváth, Premier League i rallye

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní kanál O2 Sport představil své nové digitální studio v hokejové O2 Areně, odkud bude vysílat přímé přenosy nejen z české fotbalové ligy, ale také z anglické Premier League. K tomu představil i tým komentátorů v čele s Tomášem Radotínským nebo Petrem Svěceným, které doplní v roli experta třeba i Pavel Horváth.



„Pro náš kanál se nám podařilo získat sublicenci na pět zápasů Premier League. Diváci je uvidí s českým komentářem a v kulisách našeho studia. V prvním utkání, které v tomto režimu odvysíláme, se proti sobě postaví Chelsea a Swansea City,“ říká Marek Kindernay, výkonný ředitel kanálu O2 Sport.

Ten zároveň odvysílá největší šlágr z každého kola domácí Synot ligy a také na 130 zápasů Ligy mistrů, ostrý start je na programu v sobotu 8. srpna.

Horváth jako expert? Měnit se nebudu, humor ke mě patří, říká
Video se připravuje ...

Program O2 Sport ale nebude nabízet jen fotbal, přinese i přímé přenosy z mistrovství světa v rallye, basketbalovou euroligu, všechny zápasy evropských šampionátů ve volejbale, SP v plavání, box, kickbox či MMA. Chybět nebudou ani vybrané tenisové turnaje.

Fotbalové přenosy vedle zkušených komentátorů zpestří i experti, z nichž jedním bude čerstvý trenér Pavel Horváth . Ten se prý nebude vyhýbat ani komentování Plzně, kde do konce minulé sezony působil.

Bývalý prvoligový fotbalista Pavel Horváth bude působit při přenosech jako expert.
Bývalý prvoligový fotbalista Pavel Horváth bude působit při přenosech jako expert.

„Ne, naopak můžu dát k dobru postřehy nebo nějaké informace, které samozřejmě nebudou úplně interní, ale pro fanoušky zajímavé,“ vysvětluje.

„A když budu komentovat Spartu, můžu se na to podívat z pohledu toho, že jsem proti ní posledních pět let bojoval. Můžu tušit, kde bude mít slabinu a kde naopak je silná. Jací hráči jsou podle mě důležité a zase naopak. Mám svůj pohled na fotbal, zatím spíš hráčský než odborníka mimo hřiště,“ dodal Horváth.

O2 Sport sází na jména: Radotínský, Svěcený, Jiří Vrba i Horváth
Video se připravuje ...

Komentátorský tým

Fotbal:
Tomáš Radotínský
Petr Svěcený
Vlastimil Kaiser
Jiří Vrba
Milan Štěrba
Václav Pilný
Kateřina Trejbalová

Basketbal:
Petr Janouch

Volejbal, plavání:
Jiří Baumruk

Bojové sporty:
Ondřej Novotný

Motorismus:
Petr Horák

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud