3. srpna 2015 • 17:06

Legenda Keane: Arsenal na titul nemá, někoho zajímají víc selfíčka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Arsenal s brankářem Petrem Čechem a záložníkem Tomášem Rosickým není podle Roye Keanea dost dobrý na to, aby vyhrál anglickou fotbalovou ligu. Bývalý kapitán Manchesteru United a současný asistent u irské reprezentace se domnívá, že "Kanonýři" mají v týmu příliš mnoho hráčů, které zajímají selfies a vyrýsované břišní svaly víc než vítězství.



Arsenal s Čechem v brance sice v nedělním utkání o anglický Superpohár porazil mistrovskou Chelsea 1:0, někdejšího zarputilého záložníka však svěřenci Arséna Wengera nepřesvědčili.

"Mají některé opravdu dobré fotbalisty se skvělým charakterem, ale jsou tam i jeden dva hráči, které více zajímají selfies a břišní svaly a snaží se fotit každý den v týdnu," řekl Keane listu Mail on Sunday.

Bývalý irský reprezentant nevěří, že současný Arsenal v následující sezoně může poprvé od roku 2004 vyhrát anglickou ligu.

"Každý rok slýcháme o tom, že Arsenal je kandidátem na titul. Místo toho, aby se soustředili na triumfy v Premier League, všechno se točí okolo toho, jak vypadají jejich těla a vlasy. O to se starají víc, než o vyhrávání zápasů," uvedl třiačtyřicetiletý kouč, který jako hráč získal s United mistrovský titul sedmkrát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud