4. srpna 2015 • 15:15

Fanoušci Arsenalu vzali Čecha za svého. Mají pro něj nový pokřik!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Získat si srdce fanoušků Arsenalu Petru Čechovi opravdu netrvalo dlouho. Většina z nich ho vítala jako muže, který může jejich klubu přinést titul po dlouhých jedenácti letech, už při jeho přestupu z Chelsea. A ty skeptičtější přesvědčil v neděli v zápase o Superpohár s Chelsea. V něm už se z tribun také nesl první pokřik fanoušků Arsenalu na oslavu českého brankáře.



" Petr Čech je Kanonýr" (v originále "Petr Cech is a Gooner"), skandovali hromadně fanoušci v červenobílých dresech, když jejich nový hrdina vychytal třeba parádní přímák Oscara. Gooner v Anglii značí fanouška nebo hráče, který má v srdci Arsenal, jemuž se přezdívá Gunners, tedy Kanonýři.

Příznivci Arsenalu tak variací na oblíbený chorál „Oooh To Be A Gooner“ poctili svého nového hrdinu v brance a zároveň s radostí trochu popíchli fandy Chelsea. Hlavně její manažer José Mourinho totiž nechtěl Čecha do týmu londýnského rivala pustit.

A první Čechův ostrý zápas v brance Arsenalu dal jeho obavám zapravdu – Čech se moc nezapotil, v 69. minutě (za stavu 1:0) ale vytáhl proti Oscarově přímáku z hranice vápna klíčový zákrok zápasu.

A fanoušky Arsenalu tak namlsal do nadcházející sezony ještě víc...

Petr Čech zatleskal po vítězství nad Chelsea fanouškům ve Wembley. S Arsenalem slavil první trofej.
Petr Čech zatleskal po vítězství nad Chelsea fanouškům ve Wembley. S Arsenalem slavil první trofej.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud