9. srpna 2015 • 04:59

Čech začíná s Arsenalem cestu za titulem: Měl bych tým táhnout

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE OD 14:30 | Po přestupu prožil výbornou přípravu, vytáhl se v anglickém Superpoháru. Teprve dnes ale začíná cesta za velkým snem. Brankář Petr Čech je připravený táhnout Arsenal směrem za titulem v Premier League, první překážkou bude West Ham. „Bude to dlouhá a složitá cesta, ale věřím, že budeme úspěšní,“ říká zkušený gólman.



Petr Čech si dobře uvědomuje, že se na něj fanoušci hodně spoléhají. „Asi bych měl být jedním z hráčů, kteří ten tým povedou a potáhnou. Těším se na to. Doufám, že se bude dařit a očekávání splním,“ tvrdí v rozhovoru pro své oficiální stránky.

V přípravě jsem se snažil udělat maximum, abych trenéra přesvědčil, že patřím do základní sestavy. Teď je na mně, jak se s tím poperu,“ dodává největší česká fotbalová hvězda, která si zatím angažmá v Arsenalu hodně pochvaluje.

Jsem v novém týmu a je to pro mě nový začátek. Mám velkou motivaci a očekávání. Doufám, že zažijeme dobrý vstup do sezóny a budeme v tom i pokračovat,“ doufá před prvním zápasem v Premier League. Na půdu Arsenalu přijede West Ham.

Čech věří, že se s Arsenalem o sen v podobě titulu, který slavný klub nezískal už více než deset let, popere. „Chceme hrát nahoře a pohybovat se ve skupině, která bude mít šanci porvat se o titul,“ říká.

Za favorita na titul ale český brankář považuje svůj bývalý klub. „Chelsea je obhájce titulu a až na mě s Filipem Luisem tým udržela a ještě ho doplnila. Obhajují titul, takže jsou pořád největší favorit.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud