14. srpna 2015 • 09:59

Má to spočítané! Balotelli odmítá odejít, aby dostal bonus za věrnost

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kam s ním? Tuhle klasickou nerudovskou otázku teď palčivě řeší v Liverpoolu. Anglický klub se mermomocí chce zbavit italského bouřliváka Maria Balotelliho, jenže tomu se nikam nechce, i když už s týmem ani netrénuje a v Premier League si pod koučem Rodgersem do míče nekopne. Jeho odmítání nabídek má prozaický důvod – pořádný balík peněz.



I přes jeho pověst blázna utrženého ze řetězu, u nějž nikdy nevíte, co provede, se našly týmy, které by si byly Balotelliho ochotné vzít aspoň na hostování. Jenže pětadvacetiletý Ital podle informací Mirroru odmítl jak Lazio Řím, tak Sampdorii Janov.

Kuriozity Premier League: Balotelliho uklidnili až fanoušci Liverpoolu
Video se připravuje ...

Proč? Smlouva s Liverpoolem mu totiž zajišťuje bonus za věrnost, pokud zůstane do konce přestupového období. A vzhledem k tomu, že má jít o šestimístnou částku (milion liber je 38 milionů korun), milý Mario se rozhodl, že to prostě ještě tu chvíli vydrží…

Liverpool se přitom opravdu snaží, aby se ho zbavil – případným zájemcům dokonce slibuje vyplácet 60 procent jeho platu, který činí i s různými bonusy 70 tisíc liber týdně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud