16. srpna 2015 • 21:04

Mourinhovi noví lékaři v akci! Vrať nám Evu, bouří se fanoušci

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza lékařky Chelsea Evy Carneiro, kterou seřval a následně vyhodil z lavičky trenér José Mourinho, zdaleka nekončí. Právě naopak, fanoušci se při zápase londýnského klubu na půdě Manchesteru City postavili za oblíbenou členku personálu. Kromě mnoha vtípků, které kolovaly po internetu, skandovali příznivci během duelu její jméno.



„Eva, Eva, Eva!“ znělo stadionem „Citizens“. Skandovali dokonce domácí i hostující fanoušci společně. Ti z Manchesteru si pak připravili i další popěvek. Když na hřiště poprvé vběhli noví lékaři, z tribun se ozývalo: „Zítra vás vyhodí, zítra dostanete padáka!“

Asi ještě nikdy v historii se nevěnovala lékařskému týmu fotbalového klubu taková pozornost. Jenže poté, co si Mourinho dovolil sprostě seřvat oblíbenou Evu Carneiro, plnila tato aféra přední strany novin. „Byla naivní, ohrozila náš výsledek,“ utrousil naštvaný kouč po remíze se Swansea.

2406364:gallery:true:true

Před zápasem proti City svá slova trochu mírnil. „Na lavičce teď Eva a její kolega nebudou. Ale to neznamená, že jde o konec jejich kariér. Vybírám z více než tuctu členů lékařského týmu, na lavičku mohou pouze dva,“ řekl Mourinho.

Ovšem noví dva doktoři moc chvály nesklidili. Fanoušci se totiž postavili na stranu krásné lékařky. „Vemte zpátky Evu,“ psal na Twitter i bývalý fotbalista Gary Lineker. „Lékařský tým Chelsea v akci. Celá analýza bez pochyby bude,“ dodal za chvíli.

Zápas Chelsea bez „hvězdy Evy“ byl úrodnou půdou také pro internetové vtipálky. „Chelsea bez Evy? 100% porážek, 0 gólů,“ psal populární parodický twitterový účet BBC Sporf. Hodně se také šířily fotky, na které se srovnávalo pozadí krásné doktorky a nového týmového lékaře.

Skvělý fór si připravil také jeden z fanoušci City přímo na stadionu. Ten přišel na zápas v lékařském plášti a s cedulkou „Týmový doktor Chelsea“. Pikantní to bylo o to více, že domácí příznivec měl místo kousek za lavičkou „Blues“.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud