Karel Häring
29. srpna 2015 • 10:55

Pudil si Premier League nezahraje, odchází hostovat do Sheffieldu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český obránce Daniel Pudil mění v Anglii působiště. Z Watfordu odchází na roční hostování do Sheffieldu Wednesday. V této sezoně si tak Premier League nezahraje, vrací se do druhé anglické ligy.



„Rád bych poděkoval všem fanouškům a spoluhráčům z Watfordu za tři úžasné roky v tomto klubu. Bylo mi ctí být jeho součástí. Nyní začíná nová etapa, věřím, že s úspěšným koncem – Sheffield Wednesday. Jsem rád, že mohu být v tak velkém klubu,“ napsal Daniel Pudil k fotce na svém instagramovém účtu, na níž pózuje u znaku druholigového týmu.

Devětadvacetiletý levý obránce má s „Hornets“ ještě dvouletý kontrakt, nicméně po příchodu nového trenéra Quiqueho Sancheze Florese došlo na Vicarage Road k velké obměně kádru a španělský kouč s ním nepočítal. I proto se Pudil neobjevil v žádném z dosavadních třech utkání Watfordu v Premier League.

Sheffield Wednesday patří k jednomu z tradičních klubů v Anglii, který se ale od sestupu z Premier League do nejvyšší soutěže už nevrátil. Tým, za nějž v minulosti chytal Pavel Srníček, obsadil v předchozím ročníku 13. místo, momentálně mu patří 9. pozice. Podle předsezonních prognóz anglických médií je pravděpodobné, že se bude nadále pohybovat ve středu tabulky než, že by zasáhl do bojů o postup.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud