13. září 2015 • 15:11

Půle pro fajnšmekry: Signál United, nůžky Bentekeho i nový Henry

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poločas, který bral fanouškům dech. Šlágr mezi Manchesterem United s Liverpoolem ozdobil povedený signál před prvním gólem „rudých ďáblů“, či třeba parádní nůžky Bentekeho. Vrcholem pak bylo sólo Martiala, který potvrdil zvěsti, že na Ostrovech válí novodobý Thierry Henry. Nikoliv však za Arsenal, ale za Manchester United.



První poločas se možná nemusel ani hrát, v sestřihu zajímavých momentů z něj totiž nenajdete nakonec ani jediný. Ale po přestávce začala jízda. Už pár desítek sekund po výkopu zaskočili „rudí ďáblové“ hosty z Liverpoolu parádním signálem. Mata místo aby cpal míč před branku, přihrál jej na hranu pokutového území, odkud Blind mířil přesně pod břevno a Old Trafford šílel.

2428656:gallery:true:true

Za stavu 2:0 si pošmákli i fandové „reds“. Zasloužil se o to Benteke, jenž parádně střihl ve vápně a jeho akrobatické zakončení se zastavilo až v síti. Tady plesalo srdce fotbalových fajnšmekrů, ať drží pěsti komukoliv.

Naděje na bodový zisk však brzy zhasla a zasloužil se o to devatenáctiletý Francouz Anthony Martial, jemuž se na Ostrovech přezdívá „nový“ Henry. A on na Old Trafford ukázal proč. Jeho senzační sólo vypadalo, jako by jej od svého slavnějšího krajana okopíroval. V roce 2004 Henry, hrající v dresu Arsenalu, dal týmu z Anfieldu gól po krásné individuální akci, kterou zakončila rána placírkou na vzdálenější tyč. A Martial teď předvedl stejně krásný kousek.

Jeho trefa podtrhla výhru United a udělala tečku za šlágrem Premier League.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud