14. září 2015 • 11:59

Mourinho ztrácí nervy?! Po blamáži nadával kouči soupeře

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Chelsea rozjeli novou sezonu v Premier League nečekaně tragicky a na chování jejich trenéra Josého Mourinha se narůstající stres zřejmě začíná podepisovat. Po sobotní prohře 1:3 s Evertonem se údajně dostal do sporu s koučem domácího týmu Robertem Martínezem. Podle britských médií mu dokonce i sprostě nadával.



Mourinho měl jako hostující trenér promluvit na tiskové konferenci první, aby mohl jeho tým odcestovat zpět do Londýna. Novináři se však zdrželi při rozhovoru s Martínezem u hřiště. "Roberto, příště mi řekni, abych šel před tebou, protože nás čeká cesta domů," prohlásil naštvaně portugalský kouč.

"My to neovlivníme, José. Já to neovlivním," odpověděl Martínez, na což Mourinho zareagoval vulgární nadávkou. Martínez se tím nenechal rozhodit. "Když nás s Chelsea v minulé sezoně porazili 6:3, byl velmi příjemný a takového ho mám radši," reagoval pak trenér Evertonu, který připravil obhájci titulu už třetí porážku v sezoně.

Chelsea z dosavadních pěti kol vyhrála jen jednou a se čtyřmi body ji dělí dva od sestupového pásma. "Vím, že hodně lidí má po těch letech radost vidět mě v takové situaci, ale můžu všechny ujistit, že Chelsea v příští sezoně druhou ligu hrát nebude," prohlásil Mourinho.

2428650:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud