25. září 2015 • 12:15

Neymar šel s pravdou ven: V létě jsem se bavil o přestupu s United

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Neymar přiznal, že v létě jednal o možném přestupu s Manchesterem United. Třiadvacetiletý útočník ale nakonec zůstal v Barceloně, protože anglický klub nabídku nepodal a přivedl radši Anthonyho Martiala z Monaka.



"Nějaká jednání proběhla, ale nic z toho ve finále nebylo," citoval server ESPN Brazil Neymara, který v minulé sezoně pomohl Barceloně k triumfu ve španělské lize, poháru i Lize mistrů. "Sice se objevilo pár spekulací, ale oficiální nabídku jsem nedostal," dodal.

Neymar přišel do Barcelony před dvěma lety ze Santosu a v uplynulém ročníku byl spolu s Lionelem Messim a Luisem Suárezem členem útočného tria, které se postaralo o 122 gólů katalánského celku. V probíhající sezoně se týmu zatím tolik nedaří, když naposledy prohrál 1:4 s Celtou Vigo a je o bod pátý za vedoucím triem Real Madrid, Vigo a Villarreal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud