29. září 2015 • 17:16

Chelsea řeší gólmana. Zkouší Itala, který měl dělat dvojku Čechovi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea by po zranění brankářské jedničky Thibauta Courtoise mohla angažovat bývalého gólmana AC Milán Marca Ameliu. Třiatřicetiletý italský fotbalista a momentálně volný hráč je v londýnském klubu na zkoušce.



Belgičan Courtois bude po operaci kolena Chelsea chybět minimálně do prosince, takže pozici jedničky převzal Bosňan Asmir Begovič. Jenže jeho aktuálním náhradníkem je jednadvacetiletý Jamal Blackman s minimálními zkušenostmi. Vedení anglického mistra proto uvažovalo o sedmatřicetiletém Brazilci Heltonovi, jenže ten je pod smlouvou v Portu.

Amelia odešel z Milána v roce 2014, pak chytal převážně v amatérském klubu Rocca Priora. Letos na jaře působil v druholigové Perugii, ale tam nastoupil k jedinému zápasu a po sezoně mu nebyla prodloužena smlouva.

Někdejší italský reprezentant byl původně spojován s jiným londýnským celkem Arsenalem, kde měl dělal dvojku Petru Čechovi . Tato varianta však padla po setrvání kolumbijského gólmana Davida Ospiny.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud