5. října 2015 • 21:47

Problémy v kabině? Pokud mi hráči nevěří, odejdu, tvrdí Mourinho

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpoolu došla trpělivost a kvůli špatným výsledkům odvolal trenéra Brendana Rodgerse. Může se něco takového stát i José Mourinhovi v Chelsea? Zatím ne, londýnský klub ho podržel. Portugalský kouč přesto přiznal, že by mohl milované „Blues“ opustit.



Mourinho se ocitl pod obrovským tlakem. Chelsea totiž o víkendu prohrála doma se Southamptonem a zažívá nejhorší ligový start za posledních 35 let. Mistrovský tým má po osmi zápasech pouhých osm bodů.

Chelsea ale svého kouče podpořila. "Klub chce jasně říct, že José má dál naši plnou podporu. Jak sám řekl, výsledky nebyly dobré a výkony týmu se musí zlepšit. Přesto věříme, že máme správného trenéra na to, aby se sezona obrátila, a že má kádr, s kterým to dokáže," uvedla v oficiálním prohlášení.

Nejlepší mínění má o sobě ostatně i sám Mourinho. „Pokud mě Chelsea vyhodí, přijde o nejlepšího trenéra ve své historii,“ tvrdil hned po utkání se Southamptonem.

Problémy s hráči?

Již delší dobu se spekuluje o tom, že má Mourinho rozepře s některými hráči. Hodně se skloňuje hlavně jméno Johna Terryho. „Lidi si můžou říkat, co chtějí. Běžte se v týdnu podívat do našeho tréninkového centra. Terry, Costa či Ramires nejedou na reprezentační srazy, tak se jich zeptejte,“ vyzval Portugalec.

„Pokud vám řeknou, že mi nevěří, odejdu. Ale je to jediná věc, která mě donutí rezignovat. Jediná věc!“ dodal Mourinho z důrazem,

Trenér Chelsea si je zatím svou pozicí evidentně hodně jistý. Výsledky a výkony týmu se ale musí rychle zlepšit. A britská média se shodují, že žádné velké posily v zimě Mourinho od vedení očekávat nemůže.

2446907:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud