7. října 2015 • 09:49

Dohoda je blízko, Klopp je před podpisem smlouvy s Liverpoolem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů Liverpoolu by se měl stát Jürgen Klopp. Podle BBC anglický klub finišuje ve vyjednání s osmačtyřicetiletým německým koučem a koncem týdnem ho představí jako nástupce odvolaného Brendana Rodgerse. Klopp si na Anfield hodlá přivést někdejší asistenty z úspěšného působení v Dortmundu Željka Buvače a Petera Krawietze.



Podle spekulací mohl fotbalisty Liverpoolu převzít také Ital Carlo Ancelotti. Bývalý trenér Realu Madrid a Chelsea však uvedl, že se po květnovém odchodu z "Bílého baletu" chystá vrátit k trénování až v příští sezoně.

Liverpool je po osmi kolech v anglické lize až desátý, ačkoli Rodgers před sezonou přivedl posily za 80 milionů eur (2,9 miliardy korun). Zlepšení má přinést Klopp, který si získal velké renomé v Dortmundu, s nímž vyhrál dvakrát bundesligu a postoupil do finále Ligy mistrů. Po minulé sezoně charismatický kouč Borussii na vlastní žádost opustil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud