8. října 2015 • 17:57

Mourinho děkuje šéfovi: Abramovič věří trenérovi, který mu vyhrál tituly

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský kouč José Mourinho poděkoval Romanu Abramovičovi, majiteli Chelsea, za jeho veřejnou podporu. Také ho ujistil, že pracuje jako nikdy předtím a snaží se dostat tým z výsledkové krize. 



„Jsem hrdý,“ řekl José Mourinho pro italský deník Gazzetta dello Sport v reakci na tiskové prohlášení, ve kterém vedení Chelsea vyjádřilo svému trenérovi plnou podporu.

„Ukazuje to Abramovičovu důvěru v trenéra, který pro tento klub vyhrál tři ligové tituly. Děkuji mu a pokračuji v práci,“ doplnil.

Proč se Chelsea ocitla v krizi, neumí Mourinho zdůvodnit. „Vážně nevím. Snažím se to zjistit. Výsledky byly opravdu špatné. Tuto realitu nemohu popřít, ani nechci,“ podotkl Mourinho.

2446907:gallery:true:true

Nicméně slíbil svému zaměstnavateli i fanouškům, že se jeho tým z nepříjemné pozice co nejdříve vyhrabe. „Pracuji jako nikdy předtím, dostaneme se z toho. To vás ujišťuji,“ uzavřel.

Mourinhovi vyjádřili důvěru i někteří hráči. Podle záložníka Ceska Fábregase ho vede nejlepší trenér v historii klubu. „Je nejlepším koučem, kterého můžeme mít,“ řekl.

Chelsea momentálně sídlí v tabulce Premier League na 16. místě a na lídra z Manchesteru City ztrácí deset bodů. V posledním utkání se Southamptonem (1:3) utrpěla už čtvrtou porážku z osmi úvodních ligových zápasů. Což je dokonce o jednu víc než v předchozí úspěšné sezoně…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud