18. října 2015 • 12:22

Exsparťan Bony překvapil. Měl jsem malárii, přiznal útočník City

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Wilfried Bony z Manchesteru City prodělal v létě malárii. Bývalý fotbalista pražské Sparty to řekl po sobotním utkání anglické ligy proti Bournemouthu, v němž se na vysokém vítězství 5:1 podílel dvěma góly.



Šestadvacetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny přestoupil do Manchesteru City v lednu ze Swansea, dlouho se však herně trápil. Klub ho v létě nevzal na přípravu do Austrálie a Vietnamu s vysvětlením, že je nemocný, ale bez bližších podrobností.

"Dostal jsem malárii, když jsem byl doma v Africe, ale teď už jsem v pořádku," řekl Bony po sobotním zápasu, v němž při zranění Sergia Agüera nastoupil v základní sestavě. "Cítím, že už se to zlomilo. Měl jsem řadu zranění, byl jsem nemocný, ale už je to všechno za mnou," dodal.

Vedle jeho dvou branek proti Bournemouhtu třikrát skóroval Raheem Sterling. Tým City vede tabulku Premier League o dva body před Arsenalem a Manchesterem United.

2460203:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud