19. října 2015 • 17:20

Bony sleduje Spartu i z Anglie! Kdo je v ní podle něj nejlepší?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Bony Wilfried dal v sobotu v dresu Manchesteru City dva góly, výrazně tak přispěl k demolici Bournemouthu. V neděli mu pak udělala radost výhrou v Příbrami pražská Sparta, na kterou u fanoušků oblíbený kanonýr pořád myslí. Dokonce se jim připomněl i na sparťanském Instagramu.



Bony prožil o víkendu po delší době na hřišti parádní den. Při zranění Sergia Agüera dostal šanci v základní sestavě Manchesteru City a chopil se ji skvěle. Ke dvěma gólům přidal asistenci a celkově podal vynikající výkon.

Útočník z Pobřeží Slonoviny je ovšem známý pro svou skromnost. Že by nosil nos nahoře, to u něj nehrozí. Jako důkaz může sloužit to, že i v Anglii myslí na Spartu. Na tým, který mu k vrcholové kariéře hodně pomohl.

Když dala Sparta po výhře 4:0 v Příbrami na svoji sociální síť Instagram fotku, jak se brankář David Bičík objímá s masérem Tomášem Stránským, zaujal fanoušky v komentářích právě Bony.

„Srana,“ oslovil Bony oblíbeného maséra a velkého sparťana. „Ten nejlepší ve Spartě,“ doplnil útočník Manchesteru City směrem ke Stránskému.

Sparťanští fanoušci si Bonyho v diskuzi okamžitě všimli a adresovali mu několik pozdravů i pochval za jeho výkon. „Děkuju,“ neváhal příznivcům Sparty fotbalista odpovědět. Ukázal tak, proč je mezi sparťani i několik let po svém odchodu oblíbencem.

2460203:gallery:true:true

Bony, Džeko a další... 10 nejlepších cizinců v historii české ligy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud