26. října 2015 • 04:40

Klopp předvedl bláznivou oslavu. Ale euforie z Liverpoolu mizí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozběhl se, vyskočil pořádně vysoko a nadšeně pumpoval rukama. Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp si vedoucí gól svého týmu proti Southamptonu skutečně vychutnal. Jenže, na Happy end nedošlo. Hosté totiž v závěru srovnali a opěvovaný německý kouč po třech zápasech stále nezná pocit vítězství.



Když Liverpool oznámil, že angažoval trenéra Jürgena Kloppa, propuklo ve fotbalovém městě nadšení. Po první tiskové konferenci německého bouřliváka byli všichni u vytržení. To je chlap, který nás zase konečně dostane na vrchol, říkali si fanoušci.

Jenže ani Klopp nemá kouzelný proutek. Tým, který po Brendanu Rodgersovi zdědil, už nemohl nijak doplnit podle svého. Navíc mu práci ztěžují zranění několika důležitých hráčů. A tak přišlo pro ty největší optimisty brzké vystřízlivění.

VIDEO | Sestřih zápasu i Kloppova bláznivá oslava

2467727:gallery:true:true

Němec začal v Liverpoolu cennou remízou ze hřiště Tottenhamu. Pak ovšem přišly další dvě remízy a tentokrát už mnohem méně příjemné. Nejdřív „The Reds“ neporazili doma v Evropské lize Kazaň (1:1), poté si nechali vzít vítězství v posledních minutách duelu se Southamptonem (1:1).

Přitom to s Liverpoolem tentokrát vypadalo velmi dobře. V zápase byl mnohem aktivnější, a když útočník Christian Benteke v 77. minutě otevřel skóre, předvedl Klopp pořádně bláznivou oslavu. Jeho výskok by se neztratil ani v basketbalové NBA.

V 86. minutě ale přišel šok, když Southampton z ničeho nic vyrovnal. Klopp a celý Liverpool tak museli skousnout zklamání. Euforie pomalu vyprchává a všichni fanoušci by si už přáli první výhru pod novým trenérem.

2460179:gallery:true:true

2462214:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud