27. října 2015 • 04:50

Mourinho dostal ultimátum. Prohraje s Kloppem a v Chelsea končí!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bude pikantní souboj! A trenérovi Chelsea José Mourinhovi půjde nejspíš v souboji s Liverpoolem Jürgena Kloppa o místo. Po další ligové prohře je totiž londýnský klub až patnáctý a reálně uvažuje o konci portugalského manažera.



Po domácí porážce se Southamptonem na začátku října vyslovilo vedení Chelsea Mourinhovi podporu. Zároveň ale dodalo, že se výsledky i výkony týmu musí razantně zlepšit. A to se zatím nestalo ani náhodou.

Chelsea sice dokázala doma porazit Aston Villu, ale na půdě West Hamu přišla další pohroma. Prohra 1:2, vyloučení Nemanji Matiče a Mourinho vyhozený na tribuně. A k tomu zatraceně nepříjemný pohled na tabulku, Chelsea je totiž patnáctá.

To není nic pro ambiciózního majitele Romana Abramoviče ani pro náročné fanoušky. Navíc se spekuluje o tom, že má Mourinho problémy s některými hráči, i když to sám už několikrát popřel. Co ale popřít nemůže, jsou špatné výsledky i výkony svého týmu.

Trpělivost došla podle britských deníků i vedení klubu, které dalo Mourinhovi ultimátum. V dnešním duelu Ligového poháru se Stoke ještě trenérovi o krk určitě nepůjde, ale o víkendu už ano. V domácím utkání s Liverpoolem, který vede již pár týdnů Jürgen Klopp, nesmí prohrát. Jinak by jeho angažmá v Chelsea nejspíš předčasně skončilo.

2466915:gallery:true:true

2467727:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud