28. října 2015 • 23:42

PARÁDA! Kalas má skalp United, Klopp se dočkal první výhry

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Middlesbrough Tomáš Kalas prožil se svým týmem nádherný večer. Druholigový celek si v osmifinále Ligového poháru vyšlápl na hvězdý Manchester United. A to dokonce na jeho půdě! Raduje se i trenér Liverpoolu Jürgen Klopp, který se na čtvrtý pokus konečně dočkal výhry. Jeho tým porazil Bournemouth 1:0. Postup do čtvrtfinále může slavit i Manchester City, který i díky gólu Bonyho Wilfrieda vypráskal Crystal Palace 5:1.



Middlesbrough odehrálo na Old Trafford výborný zápas. Přestože byli domácí aktivnější, obrana, do které patřil i Tomáš Kalas, neinkasovala. A to ani v normální hrací době ani v prodloužení. Zápas tak došel do penalt, kde selhali hned tři střelci United a outsider tak může slavit postup.

Tomáš Kalas odehrál proti United celé utkání.
Tomáš Kalas odehrál proti United celé utkání.

Liverpool byl v souboji s nováčkem Premier League v osmifinále Ligového poháru favoritem, Bournemouth ale již několikrát v sezoně ukázal, že umí silnějším týmům pořádně zatopit. To se mu povedlo i nyní, svěřenci Jürgena Kloppa ale byli o trochu aktivnější a nakonec vyhráli gólem obránce Clynea ze 17. minuty.

To Manchester City vyhrál doma jasnějším rozdílem. Fotbalisté prvního týmu Premier League neměli slitování s Crystal Palace a nasázeli mu pět gólů. Jeden z nich vstřelil útočník Bony Wilfried, který dostává šance místo zraněného Sergia Agüera.

Pátou prohru v řadě si naopak připsala Aston Villa, které nepomohlo ani odvolání trenéra. Na půdě Southamptonu sice nebyla horším týmem, ale góly dávali domácí. „Villans“ stačili jen snížit na konečných 1:2 z penalty v nastaveném čase.

Osmifinále Ligového poháru

Manchester United - Middlesbrough 0:0, 1:3 na penalty

Liverpool - Bournemouth 1:0
Branka: 17. Clyne

Manchester City - Crystal Palace 5:1
Branky: 22. Bony Wilfried, 44. De Bruyne, 59. Iheanacho, 76. Toure z pen., 94. García - 89. Delaney 

Southampton - Aston Villa 2:1
Branky: 51. Yoshida, 77. Pellé - 94. Sinclair z pen. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud