7. listopadu 2015 • 19:40

První posila pro Kloppa! Do Liverpoolu míří brazilská hvězda

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool převzal již po skončení letního přestupového období, takže si ho nemohl postavit podle svého. V zimě ale už tu příležitost trenér Jürgen Klopp mít bude. Přestože avizoval, že nehodlá dělat v týmu velkou revoluci, první posilu už dohodl. Z Brazílie se do Evropy nejspíš vrátí Alexandre Pato.



Útočník Pato již jednou v Evropě oslnil, jako mladík zářil v dresu AC Milán, kde odehrál více než sto utkání. Zdálo se, že se z něj stane prvotřídní hvězda, o kterou se jednou budou prát největší evropské kluby. Jenže brazilský reprezentant se i kvůli zranění zasekl.

Talentovaný fotbalista se od roku 2013 snaží svou kariéru restartovat v rodné Brazílii. Několikrát se ale spekulovalo o jeho návratu do Evropy. Mluvilo se především o Premier League, velký zájem měl jednoho času Tottenham.

Pato by měl podle všeho skutečně do Anglie v zimě zamířit. Místo „Kohoutů“ si ale vybral Liverpool. Tomu nyní vládne Jürgen Klopp, který celému transferu pomohl. „Byly zde malé problémy, ale Klopp to všechno vyřešil,“ tvrdil prezident Corinthians, kterému Pato patří.

„Pato uvažoval o návratu do Evropy dlouho. S Liverpoolem jsme dohodnutí, bude to pro něj nový odrazový můstek,“ doplnil prezident. Pato, kterému je stále jen 26 let, by měl Liverpool vyjít na 14,6 milionů liber (550 milionů korun).

2473617:gallery:true:true

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud