11. prosince 2015 • 19:20

Čech je NEJ brankář v Anglii. V týmu sezony chybí hráči Chelsea

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvěle! Brankář Arsenalu Petr Čech si svými výkony vysloužil místo v prozatímní nejlepší jedenáctce Premier League. Do sestavy se dostalo i útočné duo nečekaného lídra z Leceisteru Vardy – Mahrez, které trhá rekordy Premier League. Naopak chybí hráči slavných klubů. Do výběru se nevešel nikdo z Liverpoolu, Manchesteru United a ani z londýnské Chelsea, ze které letos v létě český gólman přestoupil. Tým sezony 2015/16 určil EA SPORTS index, který se zaměřuje na statistiky hráčů.



Že Petr Čech předvádí skvělé výkony v bráně londýnských „Kanonýrů“, o tom není pochyb. Tým drží skvělými zákroky, přiblížil se i k překonání rekordu Davida Jamese v počtu vychytaných nul (168) v Premier League, na který mu schází dvě čistá konta. V EA SPORTS indexu získal 190 bodů, druhý Kasper Schmeichel jich má 187. I díky brankáři s helmou na hlavě je Arsenal na druhém místě tabulky anglické soutěže, má třetí nejlepší obranu v lize a patří mezi horké favority na titul.

 

Arsenal má v sestavě ještě jednoho zástupce. Německý záložník Mesut Özil patří k nejlepším nahrávačům v lize a ve výběru nesmí chybět. Před sezónou by to nikdo netipoval, po jejím průběhu určitě ano. V sestavě zaslouženě figurují útočná esa prvního Leicesteru. Vardy a Mahrez jsou nejproduktivnější dvojicí v lize! Dohromady vstřelili 24 branek.

Záslouhou obránců Kylea Walkera a Tobyho Alderweirelda má v sestavě i své zástupce londýnský Tottenham. Z týmu loňského mistra Manchesteru City svými výkony zaujal levý obránce Aleksandr Kolarov, který se při přátelském utkání představil s reprezentací Srbska v Ostravě.

Naopak ani jednoho zástupce nemají rivalové z Manchesteru United. Stejně na tom jsou i Liverpool a Chelsea, která zatím zaostává daleko za očekáváním a figuruje na 14. příčce Premier League.

2516439:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud