18. prosince 2015 • 20:09

Klopp o prvním konfliktu v Anglii: Jsem emotivní, omlouvám se

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Premier League vtrhl nespoutaný živel jménem Jürgen Klopp. Za pár týdnů už německý kouč Liverpoolu dokázal, že s ním nuda určitě nebude. V minulém kole se dostal poprvé do křížku s trenérem soupeře, kterým byl Tony Pullis z West Bromu. Po výměně názorů na hřišti i mimo něj se ale Klopp nakonec omluvil.



Zápas Liverpoolu s West Bromem nabídl emocí přebytek. Kloppovi se už během duelu nelíbily některé ostré zákroky soupeře, trenéra Pullise zase naštvala Kloppova oslava po gólu na 2:2, kdy se Němec radoval směrem k lavičce hostů.

Po zápase si oba kohouti nepodali ruce a na tiskové konferenci bylo dusno. „Hrají pouze dlouhé míče,“ stěžoval si Klopp. „My se tedy jako West Bromwich omlouváme Liverpoolu, že jsme dali v utkání o tři dlouhé míče než oni,“ kontroval Pullis.

„Kdybych měl sestavu v hodnotě 200 milionů liber a remizoval s týmem, jehož hodnota je 20 milionů liber, soustředil bych se spíše na to,“ přisadil si ještě velšský kouč, pro kterého to rozhodně první roztržka na Ostrovech nebyla.

2526219:gallery:true:true

Klopp už nicméně v hádkách nepokračoval. Právě naopak. „Chci se Tony Pullisovi omluvit za to, co jsem řekl při hře. Jsem velmi emotivní,“ řekl německý odborník. „Jeho práci respektuji, ale v ten moment to pro mě nebylo snadné,“ dodal.

„Nemám problém si s kýmkoliv podat ruku a promluvit si,“ upozornil Klopp na závěr. Zdá se, že první konflikt je zažehnán. Kdy přijde další?

Trenér Jürgen Klopp slavil s fanoušky Liverpoolu i remízu
Trenér Jürgen Klopp slavil s fanoušky Liverpoolu i remízu

2517514:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud