26. prosince 2015 • 18:43

Oscar jako Terry! Hvězda Chelsea uklouzla a zazdila penaltu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Penaltový přízrak už zase straší Chelsea. Před sedmi lety nedal pokutový kop John Terry ve finále Ligy mistrů a doteď je kvůli tomu terčem vtípků. Teď zkolaboval v utkání Premier League proti Watfordu chvíli před koncem za stavu 2:2 Oscar, když při zakončení podklouzl a míč poslal nad branku. „Blues“ už vítězný gól nedali.



Nový trenér, stará Chelsea. Tak hodnotila anglická média první vystoupení „blues“ pod vedením Guuse Hiddinka. Jenže chybělo málo a tým ze Stamford Bridge mohl slavit tři body. Stačilo, aby Oscar za stavu 2:2 proměnil penaltu.

Na mokrém terénu ale vsadil nejspíš na razanci a v rozhodující chvíli podklouzl. Výsledek byl drsný. Míč odletěl vysoko nad břevno a Oscar byl místo za hrdinu za smolaře. Spoluhráči jej sice utěšovali, ale on dobře věděl, že svému týmu zavařil.

Radost neměli ani fanoušci. Ti se těšili, že Chelsea naváže na poslední domácí vítězství. Zvláště kvůli tomu, že poprvé na lavičku týmu usedl jako manažer Guus Hiddink. Místo toho přišlo zklamání a také hodně trpká vzpomínka na finále Ligy mistrů z roku 2008. Tam předvedl penaltový kolaps obránce John Terry, který byl na hřišti i v sobotu. To už si ale na pokutový kop netroufl.

To byl kiks. Oscar mohl z penalty rozhodnout o výhře Chelsea, ale uklouzl. "Blues" tak brali doma s Watfordem jen remízu 2:2.
To byl kiks. Oscar mohl z penalty rozhodnout o výhře Chelsea, ale uklouzl. "Blues" tak brali doma s Watfordem jen remízu 2:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud