27. ledna 2016 • 14:23

Kloppovy hlášky baví Anglii: Lennon z United, brýle a penalty jen doma

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Kouč Liverpoolu Jürgen Klopp patří mezi největší vtipálky mezi trenéryKouč Liverpoolu Jürgen Klopp patří mezi největší vtipálky mezi trenéryFOTO: Reuters

    Lednový měsíc v Premier League patří jemu. Alespoň co se týká hlášek. Německý trenér Liverpoolu Jürgen Klopp ze sebe vypaloval jednu perlu za druhou. Nejdřív přirovnal Alexe Fergusona k Johnu Lennonovi, vtipně reagoval na své rozbité brýle, které mu zničili hráči při oslavě vítězství a v úterý po pohárovém zápase se Stoke, který Liverpool vyhrál po penaltovém rozstřelu, přidal další vtipnou hlášku. Podívejte se na TOP 5 lednových vyjádření Jürgena Kloppa.

  • Semifinále poháru na dvě kola

    Trenér Klopp dokáže svými hlášky vždy pobavitFoto Reuters

    „Když jsem přišel do Liverpoolu, nevěděl jsem, že semifinále Ligového poháru se hraje na dva zápasy. Známí z Německa mi minulý týden gratulovali po výhře nad Stoke: ´Skvělé, jsi znovu ve finále´ Idioti!“ přiznal Klopp, že znalost anglického systému pavouka v Ligovém poháru není ještě dokonalá.

  • Rady pro Guardiolu

    Josep Guardiola a Jürgen Klopp v době, kdy oba trénovali v NěmeckuFoto Profimedia.cz

    „Pep je zkušený. Jsem si jistý, že si do klubu koupí nějaké hráče a bude mít skvělý tým. Počasí je tady nic moc, ale jídlo je ještě lepší, než se povídá. Skvělá země,“ bavil Klopp při dotazu, co by vzkázal španělskému kolegovi, kterého zná z bundesligy.

  • Ferguson jako John Lennon

    Jürgen Klopp bývá při zápasech velmi impulzivníFoto Reuters

    „Mám s ním pouze dobré zážitky. Potkávali jsme se na různých trenérských seminářích. Byla to čest. Možná je jedním z nejlepších trenérů v historii – takový fotbalový John Lennon,“ přirovnal Klopp Fergusona k slavnému liverpoolskému rodákovi před derby s Manchesterem United.

  • Rozbité brýle

    2571459:gallery:true:true

    „Víte, normálně mám s sebou brýle dvoje, ale bez brýlí se brýle těžko hledají,“ vysvětlil britským novinářům, proč na tiskovou konferenci přišel bez brýlí, které mu rozbili hráči při oslavách na hřišti při utkání proti Norwichi.

  • Penaltový rozstřel neviděl

    Německý kouč Liverpoolu Jürgen KloppFoto Reuters

    „Vždycky chci penaltový rozstřel vidět, ale lidé sedící za střídačkou prý neviděli. Někdo mi řekl, ať se skloním, že jsem moc vysoký. Jenže mám už přes 20 let špatné koleno, tak jsem seděl na židli. Neviděl jsem sice nic, ale bylo to příjemné sledovat, jak reagují fanoušci. Příště se budu koukat doma,“ popsal Klopp penaltový rozstřel v odvetě Ligového poháru ze svého pohledu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud