3. února 2016 • 10:25

Wenger se pustil do sudího. A co těch 10 tutovek, setřel ho Koeman

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápení, zmar a další trápení. Petr Čech sice Arsenalu vychytal další nulu, už 28. z posledních 49 zápasů, ale radost z ní mít příliš nemohl. Kanonýři totiž nebyli schopní proti Southamptonu skórovat, gól nedali už třetí ligový zápas v řadě a remíza 0:0 je srazila až na čtvrté místo v tabulce. Zklamaný manažer Arsene Wenger se pak měl v tunelu poštěkat se svým protějškem Ronaldem Koemanem.



Střelce i fanoušky Arsenalu přiváděl k šílenství především brankář Saints Fraser Forster, který si s 10 zákroky vytvořil nový rekord v Premier League. A většina z nich byla opravdu výstavních. „Je to frustrující. Kvalita šancí, které jsme si dnes vytvořili, byla vysoká,“ vykládal po zápase Wenger. „Kvalita zakončení ale bídná,“ přiznal.

2581567:gallery:true:true

Manažer Kanonýrů, kterým ovšem zvlhl střelný prach, ovšem viděl ještě jednoho viníka další ligové ztráty. Podle deníku Mirror se totiž po duelu obořil na rozhodčí, kteří prý svými výroky poškodili Arsenal.

„Je to s vámi vždycky to samé,“ vrhl se prý Wenger na hlavního Lee Masona a čtvrtého sudího Craiga Pawsona v tunelu k šatnám. To ale slyšel i Francouzův protějšek Ronald Koeman. „S tebou je to vždycky to samé,“ setřel ho dříve, než kdokoliv stihl opět promluvit.

„Měli jste 10 tutovek a neproměnili ani jednu, tak co se navážíš do nich,“ vychutnal si bývalý nizozemský obránce rivala, který s ním má hodně tristní bilanci. Wenger jako šéf Arsenalu se postavil Koemanovi celkem jedenáctkrát, jenže vyhrát dokázal jen dvakrát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud