11. února 2016 • 10:59

Balík pro Mourinha! V United vydělá víc než půl miliardy za rok

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oficiálně to ještě nikdo nepotvrdil, ale v Anglii považují nástup Josého Mourinha na lavičku Manchesteru United za veřejné tajemství. Britské deníky Daily Mail, Daily Mirror či The Sun už dokonce mluví o tom, jaké podmínky bude Portugalec u „Rudých ďáblů“ mít. A není překvapením, že budou luxusní.



Fakta jsou jasná. Trenérem United je Louis van Gaal, zatímco José Mourinho je bez práce. Jenže, tento stav vydrží nejspíš jen do léta. Podle britských médií je portugalský kouč připravený slavný klub převzít.

 

„Určitě budu brzo zpátky. Jako profesionál jsem připraven posunout se dál,“ prozradil v minulých dnech Mourinho.

Momentálně jsem nezaměstnaný. Nevím, kam mě vítr zavane, protože ve fotbale nikdy nevíte. Ale jsem si jistý, že s rodinou budeme mít domov v Londýně,“ dodal úspěšný trenér.

Pokud se skutečně dohodne s Manchesterem United, tratit na tom určitě nebude. „Rudí ďáblové“ jsou totiž údajně připraveni dát Mourinhovi luxusní podmínky.

Plat by měl činit 15 milionů liber (520 milionů korun) ročně. Tím by se Mourinho vyrovnal velkému rivalovi Pepu Guardiolovi, který od nové sezony povede Manchester City. Jejich vzájemné souboje by jistě měly i díky tomu velký náboj.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud