9. března 2016 • 12:01

Díky, ale je čas jít! Nemám se čeho bát, reagoval Wenger na fanoušky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Arsenalu během úterního opakovaného utkání osmifinále Anglického poháru na hřišti druholigového Hullu vyzvali trenéra Arséna Wengera k rezignaci. Příznivci londýnského klubu vyvěsili transparent, na kterém bylo napsáno "Arséne, díky za vzpomínky, ale je čas říct sbohem".



"Není to pro mě žádné zklamání, dělám prostě svou práci. Podívejte se na historii celého klubu a uvidíte, že se nemám čeho bát. Nechci se o tomhle bavit, protože je to pořád ta stejná písnička," řekl Wenger.

Jeho celek výhrou 4:0 nad Hullem ukončil pětizápasovou sérii bez vítězství. Arsenalu se kvůli předchozím nezdarům vzdálila vidina prvního anglického titulu od roku 2004, protože ze třetího místa v Premier League ztrácí na vedoucí Leicester už osm bodů.

"Kanonýři" navíc prohráli také úvodní osmifinále Ligy mistrů doma s Barcelonou 0:2 a zřejmě největší šanci na zisk trofeje mají v této sezoně v Anglickém poháru, v němž postoupili do čtvrtfinále. Arsenal usiluje v nejstarší klubové soutěži o vítězný hattrick po finálových výhrách nad Hullem a Aston Villou z předchozích dvou let.

"Znáte někoho, kdo vyhrál Anglický pohár víckrát než já? Ne? Takže to je moje odpověď (na transparent)," uvedl Wenger.

"Hodnotíme sezonu až po sezoně a docela mě udivuje, kolik lidí ji soudí tak brzo. Ani v jedné soutěži nic nevzdáváme a uvidíme, co bude v dalších týdnech. Myslím, že klub byl v mnohem horších situacích než dnes," dodal francouzský kouč.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud