8. dubna 2016 • 13:32

Přijde Anglie o hvězdy? PSG chce Sáncheze, Barcelona objev Leicesteru

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglická Premier League chce díky obrovským smlouvám za televizní práva zválcovat zbytek Evropy, ovšem v létě se bude muset ohánět. O hvězdy tamních klubů je totiž velký zájem. Velkokluby nahání hvězdu Arsenalu i objev Leicesteru.



PSG našlo náhradu za Ibru

Francouzský mistr bude muset v létě řešit naléhavý problém s útočníky. Zlatan Ibrahimovic totiž již potvrdil, že v PSG smlouvu neprodlouží a přesune se jinam. O odchodu navíc uvažuje také další kanonýr Édison Cavani .

Podle několika anglických deníků si už pařížský klub náhradu vyhlédl. Z Arsenalu by chtěl údajně přivést Alexise Sáncheze. Chilská hvězda neprožívá v londýnském klubu tak úspěšnou sezonu jako v minulém ročníku a tak by jí mohla změna prostředí prospět.

Tento přestup má ale jedno úskalí. Alexis není typickým hrotovým útočníkem jako Ibrahimovic či Cavani. Jeho příchod by dával smysl, ovšem i tak by se PSG hodilo, aby buď udrželo Cavaniho, nebo přivedlo jiného „hroťáka“.

2655635:gallery:true:true

Barcelona sleduje Mahréze

Velký problém udržet své hvězdy bude mít po megaúspěšné sezoně Leicester. Značný zájem bude určitě o Jamieho Vardyho, N'Gola Kantého a Riyada Mahréze. Právě po posledně jmenovaném pokukuje Barcelona.

Mahréz by se do hry katalánského týmu určitě hodil. Skvělou technikou by za hvězdami Barcelony nezaostával, naopak by mohl vnést do týmu nový hlad po dalších úspěších. Nabídce jednoho z nejlepších klubů světa by navíc jen těžko odolával.

Barcelona každopádně není jediný klub, který by Mahréze rád oblékl do svého dresu.

2588121:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud