12. dubna 2016 • 04:40

Ku**a JO! Příběh fanouška Leicesteru řvoucího na křtinách obletěl svět

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příběh fotbalistů Leicesteru, kteří se drápou k anglickému mistrovskému titulu, sledují fanoušci po celém světě. Pohádka o Liškách, které uzmou kořist daleko bohatším a větším protivníkům, jim vlévá do žil novou víru ve fotbal, jenž se v poslední době čím dál víc točí právě jen kolem peněz. Pro pravověrné fanoušky Leicesteru je ale jejich jízda Premier League ještě něčím víc, jak dokazuje příběh jednoho z nich...



Místo do Sunderlandu, kde hrál jeho milovaný Leicester, musel zamířit spolu se svou přítelkyní na křtiny. Ale evidentně si nedokázal odpustit sledovat alespoň průběžný výsledek duelu. Jeho přítelkyně pak totiž napsala na Twitter zprávu, která se stala virálním hitem.

2665521:gallery:true:true

„Skvěle můj přítel, který vyskočil a řval ‚Kurva jo‘, když dal Leicester gól, zatímco jsme byli uprostřed křtin,“ popsala Alice Whiteová situaci.

„Typická situace s provalením tajného poslouchání rádia na svatbě,“ dodala ještě k výkonu svého přítele. Ten se ale rázem stal hrdinou sociálních sítí…

Leicester nakonec díky dvěma trefám Jamieho Vardyho vyhrál nad Sunderlandem 2:0 a v čele Premier League má pět zápasů před koncem sedmibodový náskok na druhý Tottenham. Nedělní výhra také „Liškám“ definitivně zajistila účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud