16. dubna 2016 • 04:30

Další objev Leicesteru? Ranieri si vyhlédl bývalého stopera Realu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vardy, Mahrez, Kante. Přiznejte se, kdo ta jména před aktuálním ročníkem Premier League znal? Teď chystá Leicester další hráče, kteří by se v jeho dresu mohli prosadit. Podle španělského deníku Marca se lídr anglické ligy domluvil na příchodu s 27letým obráncem Luisem Hernándezem, bývalým nadaným mladíkem z akademie Realu Madrid a aktuálně hráčem Sportingu Gijón.



Italský trenér Claudio Ranieri na neznámých hráčích postavil celý úspěch Leicesteru. Málokdo znal před začátkem sezony jeho současné opory, teď ale celou Anglii pohltilo šílenství jménem Leicester.

Všichni básní o kouscích Mahreze s Vardym, o defenzivním štítu N´Golu Kantem se mluví jako o potenciální posile pro top kluby. Přitom ten ještě před dvěma lety kopal druhou francouzskou ligu.

„Lišky“ vzhledem k báječné sezoně čekají od podzimu evropské poháry a potřebují posily. Leicester má políčeno na poměrně neznámé jméno, které by mělo zkvalitnit jeho sestavu. Klub chce do obrany přivést ze španělského Gijónu Luise Hernándeze. Sedmadvacetiletého stopera, který je schopen nastoupit i na kraji obrany.

Dva hrdinové Leicesteru. Útočník Jamie Vardy a Kasper Schmeichel
Dva hrdinové Leicesteru. Útočník Jamie Vardy a Kasper Schmeichel

Hernández svoji kariéru začínal v mládežnických výběrech slavného Realu Madrid, ale do prvního týmu to nikdy nedotáhl. Jeho maximem byly utkání za rezervu. V minulé sezoně byl klíčovou postavou při postupu Gijónu do nejvyšší španělské soutěže.

Nyní mu však končí v klubu, který bojuje o záchranu ve španělské lize, smlouva a toho hodlá využít Leicester. Podle španělského deníku Marca je jeho odchod na Ostrovy takřka hotovou věcí.

Ranieri hledá náhradu za stopera Marcina Wasilewskiho, kterému po sezoně vyprší kontrakt. Navíc „lišky“ čekají boje v Lize mistrů a tak musí klub rozšířit kádr, ačkoliv si dvojice Morgan, Huth počíná v aktuální sezoně suverénně a patří k nejlepším v lize.

2665521:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud