3. května 2016 • 18:40

První den mistrů. Leicester hned trénoval, Vardyho stínoval dvojník

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO + VIDEO | Celé město zažilo divokou noc. Hráči i fanoušci Leicesteru bouřlivě oslavovali zisk historického titulu. Úspěchu, kterému u podceňovaného týmu před sezonou asi nikdo nevěřil. Bujarý večírek probíhal až do ranních hodin, nicméně dopoledne už se tým sešel na stadionu a hráči šli trénovat. Oslavovaný soubor trenéra Ranieriho na každém kroku doprovázely davy fanoušků, reportérů i fotografů.



Vše začalo v pondělí večer v domě útočníka Jamie Vardyho. Tam hráči sledovali utkání Chelsea s Tottenhamem (2:2), které rozhodlo o zisku jejich prvního anglického titulu v historii.

Okamžitě po skončení utkání vypukly divoké oslavy. Hráči byli u Vardyho doma až do ranních hodin. Někteří se ještě přesunuli do centra města, kde slavili s fanoušky. Všichni si užívali senzační triumf, který nadchl po celém světě.

Hráči Leicesteru zároveň musí pokračovat v profesionální práci fotbalistů. Už kolem desáté ráno se všichni hlásili na stadionu, kde je po pár hodinách spánku čekal dopolední trénink. Podle fotek takový Vardy vypadal hodně pomuchlaně, přesto i on musel do práce.

2693919:gallery:true:true

Fanoušci Leicesteru oslavují titul před stadionem Action Images
Fanoušci Leicesteru oslavují titul před stadionem Action Images

Lehké vyklusání ale nikomu nevadilo. Všichni v Leicesteru měli veselou náladu a radovali se z nevídaného úspěchu. Spolu s hráči si všechno užívali i věrní fanoušci.

Oslavy pohltily celé město, zřejmě málokdo se během úterka vydal do práce. K vidění bylo mnoho pestrých momentů. Na snímcích z bujarých radovánek se například velmi často objevuje muž, který vypadá přesně jako největší hvězda týmu Jamie Vardy.

Podoba s elitním kanonýrem nešla přehlédnout, mladík měl na sobě i dres Leicesteru s trenkami a stulpnami. Později vyšlo najevo, že Vardyho dvojník je Lee Chapman, obyčejný městský pošťák a velký fanoušek.

Po tréninku celé mužstvo za hlasitých ovací nasedlo do autobusu a přemístilo se na oběd. V italské restauraci se hráči posilnili a dál si vychutnávali společné chvíle po obrovském úspěchu. Dveře byly po celou dobu přísně střežené a zakryté, aby opěvované hvězdy nikdo nerušil.

Oslavy ve třísettisícovém městě v Anglii budou pokračovat ještě dlouho. Už v sobotu tým čeká před vlastními fanoušky poslední domácí zápas sezony proti Evertonu. Leicester do něj půjde poprvé jako oficiální vládce Premier League, po skončení utkání proběhne slavnostní korunovace a předání mistrovského poháru. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud