7. května 2016 • 21:22

Leicester dostal pohár! Barcelono, teď si jdeme pro tebe, zpívali fanoušci

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To se oslaví! Fotbalisté Leicesteru si poprvé na domácím stadionu mohli vychutnat mistrovskou euforii. Tým trenéra Claudia Ranieriho tak učinil symbolicky, Everton porazil s přehledem 3:1. Po utkání se tak hrdinové letošní sezony Premier League mohli mazlit s cenným pohárem. Jejich fanoušci už navíc míří mnohem výš…



Historický úspěch si zasloužil pořádné oslavy. Už před zápasem s Evertonem čerstvým mistrům na stadionu v Leicesteru zazpíval italský tenorista Andrea Bocelli, který to už před časem slíbil trenéru Ranierimu.

Zápas si hráči i fanoušci naplno užívali. K atmosféře, ze které mrazilo v zádech, ani domácí příznivci nepotřebovali góly. Ale i ty přišly. První dal milovaný kanonýr Jamie Vardy už v 5. minutě.

Druhý gól přidal záložník a dlouholetý hráč Leicesteru Andy King. Mimochodem jediný hráč, který dokázal vyhrát první, druhou i třetí anglickou ligu s jedním týmem. Tím jsou samozřejmě „lišky“.

2699775:gallery:true:true

Třetí branka už každopádně zase patřila Vardymu, který proměnil penaltu. Anglický reprezentant mohl o chvíli později dokonce završit hattrick, ale další penaltu tentokrát přestřelil. Asi aby nestrhl všechnu slávu na sebe…

Že Everton snížil, málokoho zajímalo. Všichni čekali na jediné – na závěrečný hvizd a následné oslavy. Ty byly podle očekávání divoké, hlavně když domácí miláčci dostali poprvé do rukou mistrovský pohár. Jako první ho zvedl nad hlavu kapitán Wes Morgan.

Fanoušci Leicesteru byli pochopitelně v sedmém nebi. A titulem v Premier League to podle nich evidentně nekončí… „Barcelono, teď si jdeme pro tebe, Barcelono, teď si jdeme pro tebe,“ ozývalo se z naplněných tribun.

Tenhle večer patří Leicesteru. Mistru Premier League.

2693919:gallery:true:true

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud