30. června 2016 • 09:50

Škrtel urazil Kloppa?! Ne, to psal někdo jiný, hájí se obránce

Autor: pod, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Většina fotbalistů si ho rychle zamiluje. To samé se trenérovi Jürgenu Kloppovi povedlo v Liverpoolu, kde za ním hráči šli. Evidentně ale ne všichni. Slovenský reprezentant Martin Škrtel německému kouči na chuť nepřišel. To dokázal ostrými vzkazy na Instagramu. Když se skandál dostal ven, přišel tvrdý obránce s vlastní obhajobou: neuctivé poznámky o liverpoolském kouči nepsal on, ale osoby, která se mu stará o komunikaci s fanoušky na sociálních sítích.



Škrtel patřil pod bývalým trenérem Liverpoolu Brendanem Rodgersem mezi klíčové opory, základní sestavu měl v podstatě předplacenou. Jenže pod Jürgenem Kloppem se to výrazně změnilo. I vinou zranění, kvůli kterému Škrtel dlouho chyběl.

Po návratu toho slovenský obránce příliš nenahrál. Navíc ho kritizovali i fanoušci. Přestože má Škrtel v Liverpoolu smlouvu ještě na dva roky, začalo se tak mluvit o jeho odchodu. V plánech Jürgena Kloppa už podle britských médií nefiguruje.

Když dal jeden z fanoušků na svůj Instagram fotku se Škrtelem a jako poslední „hashtag“ napsal „Klopp je kokot“, objevila se pochvalná reakce. „Poslední hashtag je TOP,“ přečetli si fanoušci odpověď pod Škrtelovým jménem. Konverzace ještě pokračovala. „Snad si to Jürgen nepřečte,“ odepsal fotbalistovi fanoušek. „Doufám, že ano,“ neváhal s odpovědí obránce Liverpoolu.

I když je pravděpodobné, že se Škrtel do Liverpoolu už nevrátí, skandál se rozhodl urovnat. "Můj profil spravuje v těchto dnech, kdy jsem velmi vytížený, můj dobrý známý. Nechal se zřejmě unést a neuvědomil si, jaký dopad mohou mít taková vyjádření. S jeho názory samozřejmě nesouhlasím," hájil se Škrtel, o jehož služby údajně stojí Besiktas Istanbul a AS Řím.

Obránce Liverpoolu Martin Škrtel podporoval na Instagramu nadávky na trenéra Jürgena KloppaFoto instagram.com/pharrelski/

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud