12. července 2016 • 14:23

Leicester zbrojí na Ligu mistrů! PĚT posil, které mistr přivábil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Nové posily Leicesteru Ron-Robert Zieler a Nampalys MendyNové posily Leicesteru Ron-Robert Zieler a Nampalys MendyFOTO: Koláž iSport.cz

    Po nečekaném úspěchu velký pád? Tomu se chtějí v Leicesteru za každou cenu vyhnout. Proto tým trenéra Claudia Ranieriho po mistrovské sezoně posiluje. V příštím ročníku se totiž představí premiérově v Lize mistrů. „Z nových hráčů jsem nadšený,“ neskrývá záložník Danny Drinkwater. Kdo všechno do Leicesteru přišel a kolik stál? Na PĚT letních posil „lišek“ se podívejte v článku.

  • Ron-Robert Zieler

    Brankář, 27 let
    Cena: 95 milionů korun

    Dlouholetá jednička Hannoveru potřebovala udělat krok vpřed. Německý tým se totiž nedokázal vyhnout sestupu a Zieler tak zamířil do Premier League. Brankář, který si připsal několik startů  za německou reprezentaci, přišel do Leicesteru vytvořit konkurenci jedničce Kasperu Schmeichelovi.

    Ron-Robert ZielerFoto twitter.com/LCFC

  • Luis Hernández

    Stoper, 27 let
    Cena: Zdarma

    Odchovanec Realu Madrid se ve Španělsku prosadil až ve Sportingu Gijón, kde patřil v posledních třech sezonách mezi klíčové hráče. V posledním ročníku se mu dařilo v La Lize a jeho tým mohl na konci sezony slavit záchranu. Luis Hernández zamířil do Leicesteru zdarma po vypršení smlouvy.

  • Nampalys Mendy

    Defenzivní záložník, 24 let
    Cena: 415 milionů korun

    V posledních sezonách byl klíčovým hráčem francouzského Nice, často je přirovnáván ke svému krajanovi legendárnímu Claude Makélélému. Do Leicesteru přichází na pozici, na které v minulé sezoně udivil celou Premier League N'Golo Kanté. Ten by ale podle posledních informací mohl odejít. Mendy by ho mohl nahradit.

    Nampalys MendyFoto twitter.com/LCFC

  • Ahmed Musa

    Útočník, 23 let
    Cena: 528 milionů korun

    Velká posila do útoku. Ahmed Musa má za sebou čtyři plnohodnotné sezony v dresu CSKA Moskva, celkem v nich nastřílel 50 gólů. Na svůj věk už má velké zkušenosti, soupeře straší hlavně jeho rychlost. S Jamiem Vardym by mohl vytvořit pořádně nepříjemné útočné duo.

    Ahmed MusaFoto twitter.com/LCFC

  • Raul Uche

    Útočník, 18 let
    Cena: ?

    Investice do budoucna. Mladý útočník Raul Uche přišel do Leicesteru z Raya Vallecano, které sestoupilo ze španělské La Ligy. V anglickém klubu podepsal smlouvu na čtyři roky a bude na něm, zda dokáže v přípravě oslnit natolik, aby se mohl stát hned součástí prvního týmu.

    Raul UcheFoto twitter.com/LCFC

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud