23. srpna 2016 • 04:45

Čech rád školí Vardyho. Letos mu udělal už druhou luxusní kličku

Autor: pta, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V uplynulé sezoně se stal z Jamieho Vardyho obávaný střelec, z jeho gólového apetitu šel strach. Jenže Petr Čech si na kanonýra Leicesteru i tak troufá. Dokázal to letos už podruhé při sobotním utkání na půdě úřadujícího mistra. Na začátku druhého poločasu vyškolil Vardyho, když si stáhl míč a elegantně rozehrál. Utkání 2. kola Premier League skončilo remízou 0:0.



Na gól čekali diváci v Leicesteru marně, tak se museli zabavit něčím jiným. Právě Čechův kousek proti Vardymu vzbudil krátce po přestávce ohlas.

„Čech ukázal Guardiolovi přesně to, co hledá,“ zněl komentář BBC k Čechově kličce. Trenér Manchesteru City totiž vyžaduje od brankářů větší zapojení do hry, a proto v klubu nejspíš končí dlouholetá jednička Joe Hart .

SESTŘIH Premier League: Leicester - Arsenal 0:0. Čech má nulu proti mistrovi
Video se připravuje ...

Čech si kometu minulého ročníku Premier league evidentně rád vychutnává. Proti Vardymu předvedl podobný kousek v únoru, kdy Arsenal pokořil budoucího anglického mistra doma 2:1. Český gólman Vardyho tehdy nachytal drzou kličkou na hranici malého vápna.

Po čtyřech brankách od Liverpoolu (3:4) si tak Čech na půdě anglického mistra vychytanou nulou spravil chuť. „Čisté konto je pozitivní, ale bohužel jsme ztratili dva body. Byly tam pasáže, kdy jsme měli navrch, ale nedokázali jsme toho využít, takže máme jen bod,“ zhodnotil zápas s Leicesterem zkušený gólman na svých stránkách.

Arsenal nevkročil do sezony ideálně, po dvou ligových kolech má na svémn kontě jediný bod. Pod palbu silné kritiky se znovu dostává trenér Arséne Wenger. V Anglii vyčítají především to, že do týmu přes léto zatím nedokázal přivést žádnou velkou posilu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud