5. listopadu 2016 • 14:25

Čistka v United! OSM hráčů, kterých se chce naštvaný Mourinho zbavit

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Trenér José Mourinho chystá v Manchesteru United čistkuTrenér José Mourinho chystá v Manchesteru United čistkuFOTO: Koláž iSport.cz

    Osmé místo v Premier League, dvě prohry ze čtyř zápasů v Evropské lize. Takhle si to slovutný José Mourinho v Manchesteru United určitě nepředstavoval. Vždyť si v létě lebedil, že přebírá největší anglický klub. Jenže výkony tomu neodpovídají. A podle všeho to zatím určitě neodnese portugalský kouč, ale hráči. Hned osm z nich by mělo tým brzy opustit. O koho se podle britského deníku Telegraph jedná?

  • Marcos Rojo

    Obránce, 26 let

    Minuty na hřišti si v letošní sezoně připisuje především v Evropské lize, vybojovat místo v základní sestavě pro největší zápasy se mu ale nedaří. Mourinha naštval už v přípravě a důvěru posila Louise van Gaala stále nemá.

    Marcos Rojo Marcos RojoFoto Reuters

  • Matteo Darmian

    Obránce, 26 let

    Pod Van Gaalem patřil italský reprezentant do základní sestavy, ale pod Mourinhem odehrál zatím jen jeden zápas Premier League. Darmian by se mohl vrátit do rodné Itálie, kde o něj jeví zájem několik klubů.

    Matteo Darmian Matteo DarmianFoto Reuters

  • Phil Jones

    Obránce, 24 let

    Ach, ta zranění. Phil Jones na ně trpí už dlouho a letošní sezona není výjimkou. Anglický obránce zatím neodehrál ani minutu a Mourinho se ho bude chtít podle britských médií zbavit. Důvod je zřejmý, na Jonese prostě není spoleh.

    Phil Jones Phil JonesFoto Profimedia.cz

  • Bastian Schweinsteiger

    Záložník, 32 let

    V posledních dnech proběhly fotbalovým světem zprávy o tom, že se možná Bastian Schweinsteiger vrátí do prvního týmu. Tak jako tak, šlo by o chvilkové řešení. Mourinho už v létě rozhodl, že německého záložníka v týmu nechce.

    S áčkem Manchesteru United začal znovu nečekaně trénovat Bastian Schweinsteiger S áčkem Manchesteru United začal znovu nečekaně trénovat Bastian SchweinsteigerFoto twitter.com

  • Michael Carrick

    Záložník, 35 let

    Mnohokrát už se mluvilo o tom, že Michael Carrick na Old Trafford skončí. Přesto odehrál v minulé sezoně 42 zápasů. Jenže jeho kariéra v United se skutečně chýlí ke konci, letos naskočil jen do čtyř utkání. Mourinho už sází na jiné.

    Michael Carrick Michael CarrickFoto Reuters

  • Morgan Schneiderlin

    Záložník, 26 let

    Manchester United po Morganu Schneiderlinovi hodně toužil, jednání o jeho přestupu ze Southamptonu se pořádně táhla. Jenže jeho angažmá u „rudých ďáblů“ je zatím zklamáním. Nezlepšil se ani v aktuální sezoně.

    Morgan Schneiderlin Morgan SchneiderlinFoto Reuters

  • Memphis Depay

    Záložník, 22 let

    Do United přišel jako obří talent, hned na začátku zaujal. Od té doby šel ale Memphis Depay výrazně dolů. Už v létě to vypadalo, že bude muset odejít. Mourinho mu nakonec šanci dal, ale Nizozemec stále nepřesvědčil.

    Memphis Depay Memphis DepayFoto Reuters

  • Ashley Young

    Záložník, 31 let

    Už několik let ho pronásledují zranění, kvůli kterým se nemůže naplno prosadit. Pro Mourinha v této sezoně působí spíše jako záplata, kterou může v případě nouze využít v záloze či obraně. Do základní sestavy ale nepatří.

    Ashley Young Ashley YoungFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud