28. listopadu 2016 • 04:58

Mourinho na tribuně. Kopl do lahve zbytečně, Pogba opravdu filmoval

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle sezona se nevyvíjí pro Manchester United dobře. Snadno to poznáte z nervózního chování trenéra Josého Mourinha. Většinu včerejšího zápasu s West Hamem (1:1) strávil na tribuně. Vše kvůli svému naštvanému výstřelku v 28. minutě. Jeho zloba přitom byla úplně zbytečná. Žlutá karta pro Paula Pogbu za simulování, která kouče United rozčílila, byla udělena správně.



Myslet na titul, nebo alespoň na postup do Ligy mistrů minimálně ze čtvrtého místa…? Manchester United má momentálně jiné starosti. Nedokáže vyhrávat zápasy, ve kterých si udržuje nad soupeřem jasnou převahu. Přesně jako proti West Hamu. Držení míče 68%:32%. Střely na branku 17:6. Přihrávky 612:282. Jenže na góly to skončilo 1:1.

Přestože mohl být Mourinho spokojený, že na Payetův gól už z 2. minuty zareagoval už ve 21. minutě vyrovnáním Ibrahimovic, i tak totálně vypěnil. Stačilo, když rozhodčí posoudil Pogbův pád po střetu s Noblem na konci úvodní půlhodiny jako simulování a udělil nejdražšímu fotbalistovi světa žlutou kartu. Bez debat a zcela oprávněně. Ke kontaktu mezi nimi vůbec nedošlo.

Mourinhova reakce byla okamžitá. Rozeběhl se a prudce nakopl lahev s vodou ležící na kraji hřiště. „To byla skvělá rána od Mourinha. Není lehké trefit lahev na takovém povrchu. Dávám deset bodů z deseti,“ chválil ho za vzteklý výstup reportér deníku Daily Mail Ian Ladyman.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - West Ham 1:1. Mourinho skončil na tribuně
Video se připravuje ...

Rozhodčí však podobný smysl pro humor nesdílel a nechal Mourinha vykázat na tribunu. To se zkušenému kouči stalo už podruhé v této sezoně. Jeho asistent Rui Faria po zápase emoce mírnil. „Sudí to Josému vysvětlil a už k tomu není co dodat.“ Z absence svého nadřízeného nedělal drama. „Nic nepřebírám, je to běžná procedura. José nám stále dává vědět, co je pro tým nejlepší a my se snažíme to uskutečnit i bez toho, aby tu s námi byl,“ vysvětlil.

K vítězství to ani přes prodloužené vedení nevedlo. Manchester United je mimo pohárové příčky, z šestého místa ztrácí 11 bodů na vedoucí Chelsea. „Zasloužíme si ale víc, než máme,“ povzdechl si Faria.

Juan Mata předává kapitánskou pásku Waynu Rooneymu
Juan Mata předává kapitánskou pásku Waynu Rooneymu

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud