3. března 2017 • 18:06

Agüero tlačí na City: Nevím, co chtějí, ale budou se mnou muset mluvit

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrozí Manchesteru City ztráta největší ofenzivní hvězdy? Argentinský gólostroj Sergio Agüero v rozhovoru pro BBC uvedl, že s nikým z klubu zatím o své budoucnosti nemluvil. Fanoušci se začínají obávat kanonýrova odchodu.



Spekulace o Agüerově případném odchodu se vyrojily poté, co v lednu vlétnul do Premier League jako uragán devatenáctiletý Brazilec Gabriel Jesus. Najednou se ukázalo, že „Citizens“ zvládnou vyhrávat i bez pomoci devětadvacetiletého Argentince, který proto přišel o místo v základní sestavě.

„Klub může říkat, co chce, ale v červnu budou muset mluvit se mnou,“ uvedl Agüero po výhře 5:1 nad druholigovým Huddersfieldem, ke které sám přispěl dvěma góly. „Zatím jsem s klubem nemluvil. Nevím, co chtějí a co se mnou mají v plánu. Uvidíme v létě,“ dodal.

Ačkoliv má v City smlouvu až do roku 2020, lze předpokládat, že na lavičce by se hvězdnému útočníkovi vysedávat rozhodně nechtělo. Pokud by k odchodu skutečně došlo, Agüero by o nabídky nouze neměl.

Například prezident madridského Realu Florentino Pérez je jeho dlouhodobým obdivovatelem a do "bílého baletu" ho chtěl přívést, už když Argentinec válel za Independiente v Argentině.

Ačkoliv zpravodaj španělské sekce Sky Sports Guillem Balague uvedl, že Real v současné chvíli o angažování Agüera neuvažuje, není vyloučeno, že v letním přestupovém by se o jeho získání pokusil. Zvlášť, pokud by si odchod z klubu vytrucovali Zidanem opomíjený Álvaro Morata a Karim Benzema pokračoval ve své prachmizerné formě.

SESTŘIH Premier League: Bournemouth - Manchester City 0:2. Hosté se posunuli na druhé místo
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Swansea 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud