8. června 2017 • 09:49

Naštvaný Costa: Chelsea mě nechce! S Contem jsem měl špatný vztah

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V minulé sezoně byl nejlepším střelcem Chelsea, se kterou ovládl Premier League. Zdálo se, že na něj trenér Antonio Conte nedá dopustit. Často byly k vidění obrázky, jak se spolu po vyhraném zápase objímají. Jenže všechno je jinak. Útočník Diego Costa je podle svých slov v Chelsea nechtěný. Conte mu oznámil, že už s ním nepočítá.



Diego Costa dal v minulém ročníku anglické ligy 20 branek, další dvě přidal v FA Cupu. Jeho spolupráce s Edenem Hazardem klapala na jedničku. Zároveň ale během sezony začaly prosakovat i problémy. Jednou dokonce Costa nebyl v nominaci na zápas.

Proč? Měl se pohádat s trenérem Antoniem Contem. Costa byl údajně naštvaný, že mu klub nedovolil odejít za lukrativní nabídkou do Číny. „S Contem jsem měl během sezony špatný vztah,“ přiznal nyní Costa.

Útočník se rozpovídal na reprezentačním srazu. „Jsem hráčem Chelsea, ale klub už mě nechce. Conte mi poslal zprávu, že se mnou nepočítá do nové sezony. To je vše. Je to ostuda, chtěl jsem to říct fanouškům,“ vyprávěl Costa.

Teď jde o to, kam Costa zamíří. Španělský útočník několikrát vyhlásil, že by se chtěl vrátit do Atlétika Madrid, to ovšem nemůže do ledna nakupovat. „Musel bych být půl roku bez fotbalu a po sezoně je mistrovství světa,“ litoval.

„Všichni ví, že miluji Atlético i život v Madridu. Ale být pět měsíců bez fotbalu by bylo těžké. Chci jen hrát, nic víc,“ dodal Costa.

Po dvou letech opět na trůnu. Takhle Chelsea dokráčela k titulu
Video se připravuje ...

Diego Costa a David Luiz unesli trenéra z tiskové konference
Diego Costa a David Luiz unesli trenéra z tiskové konference

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Sunderland 5:1. Oslavy i dojemné loučení s Terrym
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud