22. srpna 2017 • 21:20

Nervák Wilshere! Dvakrát se porval za rezervu, ligu hrát může i s červenou

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je jako buldok. Do výšky moc nevyrostl, ale když se Jack Wilshere zakousne, už nepustí. Defenzivní záložník Arsenalu ukázal svou výbušnou povahu v dresu juniorského týmu. Ve šlágru proti Manchesteru City (4:3) se nechal zbytečně vyloučit, když se pustil do šarvátky se dvěma protihráči.



Za první tým Arsenalu si naposledy zahrál před rokem v srpnu. Během sezony hostoval Jack Wilshere v Bournemouthu, kde se vypracoval mezi hlavní opory, ale v dubnu přišlo to, co jej terorizuje po celou kariéru – zranění. Ačkoliv jej chtěli na jihu Anglie udržet, Arsene Wenger byl proti. „Wilshereova budoucnost je stále u nás,“ odbyl všechny zájemce.

A tak než se po zlomenině nohy dá člen širšího kádru anglické reprezentace dohromady, chodí hrát za juniorský tým. V pondělí večer se však bývalý kapitán „Kanonýrů“ neudržel a na trávníku doslova vybouchl.

Poté, co jej jeden z hráčů Manchesteru City dohrál v souboji, vzteky po něm 25letý záložník vyjel. Rouzpoutala se mela a Wilshere se pak pustil ještě do jednoho z hráčů City.

Sudí si nebral s hvězdou z Premier League vůbec žádné servítky a poslal ho předčasně sprch. Tam zamířil i hráč City. A tak se do sebe oba znovu pustili v tunelu, který vede do kabin. Dokonce je museli pořadatelé od sebe odtrhnout.

Redaktor anglického deníku The Sun Sam Morgan o Wilshereovi napsal, že se jedná o další pád v jeho uvadající kariéře, načež mu rozzlobený fotbalista odpověděl na Twitteru, zda chce mít přesné informace o jeho uvadající kariéře, ať se s ním setká osobně.

Novinář souhlasil. Nezbývá jen doufat, že jej nečeká podobný osud, jako mladého fotbalistu Manchesteru City. To už by Wilshereovi hrozil větší trest, než jen tři zápasy stop, který se však netýká Premier League.

Jack Wilshere se v utkání za rezervu Arsenalu neudržel
Jack Wilshere se v utkání za rezervu Arsenalu neudržel

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud