9. listopadu 2008 • 04:59

Hráči Liverpoolu systematicky okrádáni

Autor: sts
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli by mezi sebou vybrat peníze a koupit si opravdu pevný sejf. Jen tak snad fotbalisté Liverpoolu zkazí zlodějům choutky na jejich majetek. Za poslední dva roky totiž lupiči vykradli osm hráčů "Reds"!



Tím posledním je Lucas Leiva, jehož dům navštívili v úterý večer – v době, kdy tým válčil v Lize mistrů s Atléticem Madrid. Na kom tedy chmatáci z Liverpoolu už zbohatli?

Jerzy Dudek
Červen 2006, během dovolené v rodném Polsku
Zloději mu vzali Porsche Carrera, hodinky značek Cartier, Omega či Rolex, ostatní cennosti, všechny medaile a sbírku více než stovky dresů.

Daniel Agger
Září 2006, během zápasu LM proti Galatasaray
Zatímco Liverpool válčil na stadionu v Istanbulu, z Aggerova domu zmizely všechny šperky a cennosti, pachatelé si odvezli i obě auta.

Peter Crouch
Září 2006, během zápasu LM proti Galatasaray
Vytáhlý útočník byl vykraden ve stejný den jako Agger. I jemu zloději »vyklidili« garáž. Odnesli si také fotbalové vzácnosti a památeční předměty.

Pepe Reina
Květen 2007, během semifinále LM proti Chelsea
Gólman přišel za jeden večer o všechny šperky, špičkovou elektroniku, osobní doklady a také luxusní automobil Porsche Cayenne.

Dirk Kuijt
Listopad 2007, během reprezentačního srazu
Lapkové jeho rezidenci vybílili v době, kdy útočník pobýval s nizozemským nároďákem. Co všechno si tehdy odnesli, to ale Kuijt neprozradil.

Steven Gerrard
Prosinec 2007, během zápasu LM v Marseille
Zloději v domě narazili na jeho manželku a přítelkyni, ani jedné neublížili. Hráč si přesto najal ochranku – bývalé členy elitních jednotek SAS.

Robbie Keane
Září 2008, během kvalifikačního duelu Irska s Gruzií
Z jeho bytu v centru Liverpoolu si lupiči odnesli klasiku: cennosti, šperky a značkové hodinky. Keane byl v tu dobu s »Reds« sotva pár týdnů...

Lucas Leiva
Listopad 2008, během utkání LM proti Atléticu Madrid
Poslední oběť mezi liverpoolskými fotbalisty přišla o šperky, sbírku dresů a o předměty, které nazval jako "s láskou uchovávané vzpomínky".

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud