Pavel Novotný
10. listopadu 2008 • 15:14

Brutální vražda otřásla Anglií

TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Šok a zděšení zasáhlo Britské ostrovy. Přítelkyně fotbalisty Blackburnu Bennyho McCarthyho Ishmaela Millera Amyleigh Barnesová byla nalezena mrtvá na terase svého domu ve Farnworthu s mnoha bodnými ranami po těle.



Teprve devatenáctiletá modelka byla při příjezdu záchranné služby ještě naživu, při převozu do nemocnice však podlehla těžkým zraněním. Půvabná přítelkyně fotbalisty Bennyho McCarthyho se do domu blízko Boltonu nastěhovala teprve nedávno.

Podle dostupných informací má Barensová za sebou již focení pro prestižní časopisy jako Playboy a Cosmopolitan. Devatenáctiletá slečna měla zkušenost i s účastí v televizní schow na britském Channel 4.

Informace související s brutální vraždou zatím britská policie přísně tají, přesto by podle neověřených informací mohl být vrah modelky brzy znám. Policie již údajně zatkla asi sto mil od místa vraždy jednadvacetiletého muže, který je v současné době vyslýchán policií.

Dům, kde došlo k vraždě
Dům, kde došlo k vraždě

Celá ulice byla okamžitě po objevení těla neprodyšně uzavřena policií. "Viděl jsem sanitku a několik policistů před domem. Pak jsem zahlédl tu mladou dívku. Je to hrozné, co se stalo," uvedl jeden ze sousedů zavražděné ženy.

I Když bude vrah nalezen, jen těžko to zmenší bolest rodičů devatenáctileté Barnesové: "Nemůžu ani vyjádřit, jakou bolest teď cítíme. Je to šílené. Bylo to naše dítě, byla smyslem našeho života, naše všechno," uvedli zdrcení rodiče modelky.

Kdo mohl mít zájem na její vraždě?
Police zatím vyšetřuje případ jako domácí násilí a snaží se získat informace i z okolí modelky: Amyleigh byla velmi populární v kolektivu. Určitě měla i dost milostných vztahů s fotbalisty, v jejichž okolí se často pohybovala," říká o modelce na serveru Facebook údajný přítel Barnesové.

Na stejném serveru, kde měla Amy také svůj profil, se již objevily stovky vzkazů od jejich přátel a obdivovatelů. "Byla jsi skvělá holka a výborná kamarádka, " a další podobné zprávy zaplavily stránky Facebooku. "Odpočívej v pokoji," vzkázal modelce i její bývalý přítel a fotbalista West Bromwich Albion Ishmael Miller.

Tragédii celé situace dokresluje skutečnost, že vražda Barnesové byla již třetím násilným úmrtím teenagera ve Velké Británii o uplynulém víkendu.

 

 

 

 

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud