11. listopadu 2008 • 12:53

Slovenský talent do Middlesbrough

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský fotbalový talent Peter Gál-Andrezly se definitivně dohodl na hostování v anglickém Middlesbrough. Sedmnáctiletý záložník MFK Košice odchází na půlroční hostování, pak se bude jednat o jeho další budoucnosti.



Dnes to potvrdilo i vedení anglického klubu.

Mladá opora košického dorostu byla v Anglii už na přelomu září a října na testech, na nichž funkcionáře velmi zaujala. "Kluby se proto dohodly na půlročním hostování, které začne od října," prohlásil na klubovém webu košický sportovní ředitel Štefan Tarkovič.

Slovenský klub ale zároveň nepřímo vyvrátil, že by součástí dohody byla i opce na přestup, o níž se začalo spekulovat. "Jeho další působení v anglickém klubu bude věcí další dohody," dodal generální ředitel Jozef Vukušič.

Mladý Gál-Andrezly by měl zůstat v kádru rezervy, s níž se připravoval už během svých testů, k dispozici bude i dorosteneckému týmu Middlesbrough. Angličané přitom dohodu zpočátku dementovali a anglickým médiím ji přiznali až poté, co se hostováním pochlubily Košice.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud