16. července 2009 • 16:18

Armstrong podpořil rakovinou nemocného Hartsona

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedminásobný vítěz cyklistické Tour de France Lance Armstrong významně podpořil bývalého fotbalistu Johna Hartsona v jeho boji s rakovinou.



Čtyřiatřicetiletý někdejší útočník waleské reprezentace trpí rakovinou varlat, má rovněž nádor na mozku a jeho stav je vážný, ale stabilizovaný. Armstrong se z rakoviny varlat vyléčil a vrátil se do absolutní světové špičky.

Hartson, který v minulosti oblékal dresy Arsenalu, West Hamu United a Celtiku Glasgow, se ve středu podrobil ve městě Swansea operaci. "Moje myšlenky míří k Johnu Hartsonovi. Buď silný, Johne!" napsal Armstrong na sociální internetové síti Twitter. "Přátelé, držte mu palce, myslete na něj a modlete se za něj," vyzval cyklista před dvanáctou etapou Tour de France.

Sedmatřicetiletému Američanovi diagnostikovali rakovinu varlat v roce 1996. Boj s nemocí vyhrál a sedmkrát ovládl Tour de France. Kariéru pak ukončil, ale letos se vrátil a útočí na osmý triumf. Hartson, který oblékl reprezentační dres v 51. zápasech, ukončil kariéru v loňském roce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud