5. března 2010 • 11:36

Smolař Owen: Sezona pro něj skončila

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro útočníka Michaela Owena předčasně skončila sezona. Třicetiletého fotbalistu Manchesteru United vyřadí ze hry zranění podkolenní šlachy.



Owen, kterého anglický šampion překvapivě angažoval v létě jako volného hráče, se v pondělí podrobí operaci. "Nečekali jsme, že to bude tak vážné. Je to pro něj velká rána," citoval server BBC trenéra United Alexe Fergusona.

Bývalý hráč Liverpoolu, Realu Madrid a Newcastlu nedohrál první poločas nedělního finále Ligového poháru s Aston Villou. Předtím stihl vstřelit vyrovnávací gól a fotbalisté United i díky němu vyhráli 2:1.

Owen kvůli zranění přišel i o mizivou naději dostat se do nominace anglické reprezentace pro mistrovství světa. Za národní tým odehrál 89 zápasů, naposledy za něj nastoupil v březnu 2008.

Trenér Anglie Fabio Capello však nedávno uvedl, že pokud bude útočník pravidelně hrát, dostane šanci. Owena od příchodu do Manchesteru, stejně jako během kariéry, trápila řada zdravotních potíží.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud