18. srpna 2010 • 15:43

"Bezdomovec" Bébé v United: Splnil se mi sen

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský fotbalista Bébé, který se jako bývalý bezdomovec stal senzační posilou Manchesteru United, při oficiální prezentaci v novém dresu prohlásil, že by rád napodobil svého krajana Cristiana Ronalda. Ten před rokem z Manchesteru odešel do Realu Madrid jako nejdražší hráč historie.



"Přestup do Manchesteru United je pro každého hráče splněným snem. Mě navíc motivuje i portugalský faktor v klubu. Je tu Nani a byl tu i Cristiano Ronaldo, který zde vyrostl ve skvělého hráče. Rád bych šel v jeho stopách. Budu na sobě tvrdě pracovat, abych byl také hráčem nejvyšší kvality," prohlásil Bébé na první oficiální tiskové konferenci po příchodu do Manchesteru.

Angažování dvacetiletého útočníka představuje jeden z nejpřekvapivějších tahů trenéra Alexe Fergusona. Portugalec dosud totiž nastupoval jen ve třetí lize za Amadoru, odkud před sedmi týdny přestoupil do ligového Guimaraesu. Tam však nestihl odehrát ještě ani jeden ligový zápas a na doporučení reprezentačního trenéra Carlose Queiroze putoval za 7,4 milionu liber do Manchesteru.

Sám Bébé si je vědom toho, že přestupem do Manchesteru se mu dostalo jedinečné příležitosti, kterou nehodlá zahodit. "Udělám vše proto, abych příležitost využil. Budu na sobě tvrdě pracovat a věřím, že se prosadím," prohlásil Bébé, který sám sebe novinářům popsal jako rychlého hráče, který dobře kope do míče a dává hodně gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud