26. května 2013 • 18:58

Chelsea utře nos. Falcao jede na testy do Monaka, přestup se blíží

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Média už měla jasno. Do Chelsea míří manažer José Mourinho a jako dárek od Romana Abramoviče dostane kolumbijského snajpra Radamela Falcaa. Jenže tenhle plán dostal trhlinu. Falcao se v pondělí podrobí zdravotní prohlídce v Monaku a pak už by nic nebránilo dotažení přestupu ze španělského Atlétika Madrid za 60 milionů eur.



Monaco nabíjí kádr, pro změnu za šedesát milionů liber již získalo z FC Porto duo Joao Moutinho a James Rodriguez.

Prezident klubu Dmitrij Rybolovlev je velmi ambiciózní a rozhodně umí pustit pokladně žilou. Falcao, který dal během 36 zápasů v téhle sezoně 32 branek, by měl kývnout na nabídku Monaka právě i kvůli příchodu svých bývalých spoluhráčů z Porta.

Odchod Falcaa přiznal manažer Atlétika Diego Simeone. Velkou posilu vyhlíží i asistent monackého kouče Jean Petit. Ten to už v pátek řekl radiu RCN: „Ano, čekáme Falcaa, chceme získat i dalších pět kvalitních hráčů,“ vyhlásil plán.

„Mluvili jsme a budeme i nadále mluvit s Falcaem a jeho zástupci, probíhají jednání. Doufáme, že dosáhneme co nejdříve dohody. Takového hráče potřebujeme, může nám pomoci sportovně i tím, že přiláká další TOP hráče," myslí kouč Monaka.

"Kdyby to vyšlo, byl by to nejlepší důkaz toho, že se chceme mezi špičku. Podepsání Falcaa by pro nás i celý francouzský fotbal znamenalo velký sportovní úspěch,“ dodal Petit.

Kolumbijský kanonýr Radamel Falcao odehrál v Atlétiku Madrid skvělou sezonu, teď se ale chystá změnit dres, nejspíš zamíří do Monaka
Kolumbijský kanonýr Radamel Falcao odehrál v Atlétiku Madrid skvělou sezonu, teď se ale chystá změnit dres, nejspíš zamíří do Monaka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud