22. července 2013 • 14:00

Pracháči z Monaka tápou. Porazil je i Morávek s Augsburgem

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nasypali miliardy do posil a chystají se dobýt Evropu, zatím to ale Monaku v přípravě vůbec neklape. Knížecí fotbalový klub prohrál druholigovou Fortunou Düsseldorf (2:3) a teď i s bundesligovým Augsburgem (0:1), za který první poločas odehrál i český záložník Jan Morávek.



Monako se po postupu do první francouzské ligy netají velkými ambicemi a ruský miliardář Dmitrij Rybolovlev nešetří penězi. Kouč Claudio Ranieri tak získal taková jména jako Radamel Falcao, Joao Moutinho, Eric Abidal nebo Ricardo Carvalho.

První tři jmenovaní také byli v základní sestavě pro duel s Augsburgem. Už ve 14. minutě ale Monaco prohrávalo, když se trefil Sascha Molders. Ranieriho hvězdná sestava ale poté nedokázala najít ten správný rytmus a do konce prvního poločasu se jí nepodařilo vyrovnat.

Do druhé půle pak nastoupila spíše defenzivněji laděná jedenáctka a zápas tak skončil 0:1.

VIDEO | Podívejte se na sestřih zápasu i se strkanicí Falcaa (čas 1:40)


Podle francouzských novinářů byla na Monaku pořád hodně znát nesehranost souboru, který se těžce rodí spojováním domácích hrdinů, již vykopali postup do ligy, a zahraničních hvězd.

Falcao a spol. navíc neumí francouzsky, takže je obtížná i komunikace. Obzvlášť to prý bylo vidět na obraně, kam spolu s posledním přírůstkem, Fabinhem z Ria Ave, přišly hned čtyři nové tváře.

Radamel Falcao se v přípravném zápase dostal do křížku s fotbalisty Augsburgu: Andrem Hahnem (uprostřed) a Paulem Verhaeghem
Radamel Falcao se v přípravném zápase dostal do křížku s fotbalisty Augsburgu: Andrem Hahnem (uprostřed) a Paulem Verhaeghem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud