18. října 2014 • 16:33

Šílený trest? Cavani po gólu předstíral střelbu z pušky a byl vyloučen

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zástupce Paris St. Germain rozzlobilo vyloučení útočníka Edinsona Cavaniho v pátečním utkání francouzské ligy na hřišti Lensu za oslavu gólu. Uruguayský fotbalista v 55. minutě z penalty zvýšil na konečných 3:1, načež poklekl na jedno koleno a předstíral výstřel z pušky. Rozhodčí Nicolas Rainville mu za to udělil žlutou kartu, a když proti tomu Cavani udiveně protestoval a dotkl se jeho ruky, ukázal mu další a vyloučil ho.



"Nezasloužil si to. Proč dostal tu první žlutou kartu? Vždyť takhle oslavuje gól vždycky," řekl televizní stanci Canal Plus prezident PSG Násir Chelajfí. "Vůbec nevím, proč byl Cavani vyloučen. Je mi ho líto," uvedl brankář Salvatore Sirigu. Kouč francouzských šampionů Laurent Blanc odmítl situaci komentovat.

Cavani, který je vášnivým lovcem, dal čtvrtý gól v tomto ligovém ročníku. Už pouze jedna branka ho dělí od nejlepšího střelce týmu Švéda Zlatana Ibrahimovice, který kvůli zranění paty vynechal páté utkání za sebou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud