9. července 2015 • 10:13

Blíží se MEGApřestup? Rád bych hrál za Bayern, přiznal Ibrahimovic

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to by byla bomba. Terno, přestup roku. Kanonýr PSG Zlatan Ibrahimovic přiznal, že by si rád zahrál bundesligu za Bayern Mnichov! Přestože se o odchodu švédského kanonýra spekuluje už nějakou chvíli, francouzského mistra by ovšem nejspíš opustil až po této sezoně.



Zlatan Ibrahimovic je v PSG mašinou na góly. Přesto to zatím stačí „jen“ na domácí tituly, Liga mistrů bohatému klubu uniká. A to by se mělo změnit. Proto majitelé projevili zájem o Cristiana Ronalda, kterému měl místo uvolnit právě populární Ibra.

Jenže zatímco Ronaldo se rozhodl zůstat v Realu Madrid. Ibrahimovic by skutečně odejít mohl. „Velmi mě láká bundesliga. Jednou bych v ní chtěl hrát, mám ve své kariéře ještě trochu času,“ řekl Švéd.

„Samozřejmě, pokud půjdu do bundesligy, tak půjdu do Bayernu. Je to jeden z pěti nejlepších týmů světa,“ dodal kanonýr, který měl vždy jen ty nejvyšší ambice. A tento přestup dává logiku hned z několika důvodů.

Podle všeho k němu ale nedojde hned. V Bayernu totiž v tuto chvíli na trenérské lavici vládne Pep Guardiola, tedy kouč, se kterým se Ibrahimovic nesnáší. Jenže v tuto chvíli se zdá, že tato sezona by mohla být v bavorském klubu jeho poslední.

A ani u Cristiana Ronalda není jisté, zda bude chtít v Realu pokračovat i v dalších letech. Není tajemstvím, že se současnými tahy vedení není plně spokojený. V příští sezoně se navíc nejspíš stane nejlepším střelcem v historii klubu. Přesun na další adresu by poté dával smysl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud